Omkring os

Privatetender er et nytænkende koncept inden for bartender catering. Vi tilbyder forskellige barydelser der kan tilpasses lige det koncept, som du ønsker. Vi er specialiserede i levering af mobile barydelser, cocktailydelser, cocktailkurser og eventfacilitering og leverer både til private og erhverv.

Vi leverer barydelser til alle typer af arrangementer fra mindre privatfester til store arrangementer. Missionen er, at implementere brugen af barydelser til alle typer selskaber, så vores unikke cocktails kommer flere glade gæster til gode. Det gør vi ved at levere kvalitetsprægede og innovative cocktails til en pris, så alle kan være med.

Med flere års erfaring i branchen, har vi et udvidet kendskab til, hvad kvalitetsprægede cocktails skal indeholde, og hvilket behov vores kunder har, så de får lige præcis den service og det produkt, som de ønsker. Vores højeste prioritet er vores kunder. Derfor har vi stor fokus på at skræddersy de bedste løsninger efter kundens behov.

For at leve op til vores høje kvalitetskrav har vi samlet et hold af byens bedste bartendere til at skænke jer vores udsøgte cocktails, når de ikke arbejder på Århus eftertragtede cocktailbarer.

De bedste hilsner
Privatetender teamet

Vores team Vi har mange års erfaring.

Privatender er et århusbaseret cateringfirma der leverer alt fra helt klassisk til moderne og revolutionerende cocktails. Vi giver jer en skræddersyet oplevelse med et bredt sortiment af innovative cocktails, som vil udfordre og behage dine smagsløg. Vores professionelle bartendere vil sørge udleverer hundred procent en god service og underholde jeres gæster.

team
team
team
team
team